FCSB a respirat greu în partida cu FC Voluntari, disputată în prima etapă a Ligii I. „Roșalbaștrii” s-au impus mari emoții, scor datorită unui gol marcat de Dennis Man minutul 90+2. 

Asa cum era de  așteptat, echipa antrenată de Nicolae a arătat că are potențial ofensiv, în condițiile în care se bazează pe Harlem Gnohere, Constantin Budescu (gol la debutul oficial), Dennis Man, Florin Tănase și Denis Alibec.


FOTO: Gigi Becali, conștient că are fundași centrali pe care nu se poate baza FOTO: LIBERTATEA„Nu sunt mulțumit!”

În schimb, la capitolul defensiv a arătat destule probleme, remarcate și de Gigi Becali. Finanțatorul FCSB n-a fost prea încântat de jocul echipei sale și i-a criticat pe fundașii centrali Ionuț Larie și Mihai Bălașa. Nici Gabi Enache, fundașul dreapta, n-a scăpat de „urecheat”. „Nu sunt mulțumit! Vreau mai multă combinație, mai multe pase pe iarbă, vreau să distrugem adversarul, să dăm 3-4 goluri, să năucim adversarul. Au dormit amândoi fundașii centrali. Enache a jucat în nota lui”, a spus Becali. De apreciere s-a bucurat tânrărul Dennis Man, despre care finanțatorul a spus că și-a câștigat locul de titular.

Merge pe variantele ieftine

Deși FCSB atacă din nou pătrunderea în grupele Ligii Campionilor, urmând să evolueze în turul 3 preliminar cu Viktoria Plzen, Gigi a spus că nu-și permite să ranforseze apărarea.

„Ce să facem? Și dacă aducem un fundaș central tot ăștia doi vor juca. Nu avem ce să aducem mai bun pentru că trebuie să dai mulți bani.”

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/22becalialxl0151.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/22becalialxl0151-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
FCSB a respirat greu în partida cu FC Voluntari, disputată în prima etapă a Ligii I. „Roșalbaștrii” s-au impus mari emoții, scor datorită unui gol marcat de Dennis Man minutul 90+2. Asa cum era de  așteptat, echipa antrenată de Nicolae a arătat că are potențial ofensiv, în condițiile în care...

Preluat de la EVZ