Cultură cu pumnu-n gură” – una dintre expresiilestindard ale actorilor de la „Sică Alexandrescu” în lupta cu Primăria Brașov – a fost validată de magistrați. Astfel, actorii Maria Gârbovan și Marius Cordoș, dar și regizorul Claudiu Goga și contabila Mariana Hudișteanu urmează să fie reangajați pe aceleași posturi pe care le-au ocupat înainte de conflictul cu Primăria Brașov și despăgubiți financiar cu salariile aferente, indexate cu dobânda legală. Mai precis, Mariana Hudișteanu are de încasat 15.000 de lei, iar Maria Gârbovan – 10.000 de lei.


FOTO: Claudiu Goga, regizor„Directorul” Zarafescu, eșec cu repetiție

„Așa este, am câștigat procesele, dar știți ce este culmea? În timpul în care ne-am judecat pentru drepturile noastre, a avut loc un nou concurs pentru ocuparea postului de director la Teatrul Sică Alexandrescu. Nu de alta, dar doamna Viorica Chelbea- Geantă a fost și a rămas doar director- interimar. Eh, în acest context, a candidat din nou domnul Zarafescu, preferatul Primăriei și omul pe care l-am contestat noi anul trecut, din cauza trucării examenului. Ce credeți că s-a întâmplat?”, se înfierbântă Claudiu Goga, regizor la teatrul brașovean și fost director al acestuia (13 ani).

„A candidat din nou Zarafescu și a picat cu brio! De unde și concluzia că n-ar fi fost, nu este și nu va fi niciodată o soluție pentru postul de director de teatru”, a comentat Claudiu Goga.

De menționat că urmează finalizarea unui alt proces, al unei alte actrițe concediate ilegal, care, cel mai probabil, va fi pierdut de autoritățile brașovene. Este vorba despre cazul Adei Galeș, artistă distinsă cu premiul UNITER pentru debut în 2016.

Caramitru a exclus-o pe Geantă din UNITER

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/clipboard02_18.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/clipboard02_18-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialCultură
Cultură cu pumnu-n gură” - una dintre expresiilestindard ale actorilor de la „Sică Alexandrescu” în lupta cu Primăria Brașov - a fost validată de magistrați. Astfel, actorii Maria Gârbovan și Marius Cordoș, dar și regizorul Claudiu Goga și contabila Mariana Hudișteanu urmează să fie reangajați pe aceleași posturi pe...

Preluat de la EVZ