Este posibil ca printre echipele controlate în mod fraudulos de acţionariatul Fotbal Club Steaua Bucureşti în vederea obţinerii bonusurilor achitate de organizatorii Ligii Campionilor să se numere Unirea Urziceni, Gloria Buzău şi Fotbal Club Viitorul Constanţa.

Este posibil că acţionariatul Fotbal Club Steaua Bucureşti să fi controlat în mod fraudulos aceste echipe în vederea influenţării clasamentului (poziţiei echipelor) în Liga 1 Română de Fotbal, astfel încât Fotbal Club Steaua Bucureşti sau echipele controlate de acţionariatul acesteia să se claseze pe primele locuri ale Ligii 1 Române de Fotbal şi să acceadă în acest mod în grupele sau în fazele preliminare ale Ligii Campionilor.

Este posibil ca acest control să se fi desfăşurat cu ajutorul unora dintre angajaţii Comitetului Central de Arbitri din România, dar şi prin intermdiul altor oameni de fotbal din România şi din străinătate, cu care banii să fi fost împărţiţi.

Este posibil ca acest control să fi avut loc şi cu implicarea şi protecţia unor persoane (străini, cetăţeni care nu sunt de origine română) din comitetul de organizare a Ligii Campionilor Europeni sau al altor oameni de fotbal (implicaţi în fotbal) din străinătate.

Toate acestea sunt simple supoziţii, presupuneri.

Este posibil ca toate aceste presupuneri să fie eronate. Solicit, în calitate de cetăţean, luarea măsurilor legale ce se impun, în cazul în care se demonstrează adevărate aceste ipoteze. Solicit, totodată, calcularea prejudiciului adus statului şi tragerea la răspundere a persoanelor responsabile, în cazul în care se demonstrează adevărate aceste ipoteze.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Este posibil ca printre echipele controlate în mod fraudulos de acţionariatul Fotbal Club Steaua Bucureşti în vederea obţinerii bonusurilor achitate de organizatorii Ligii Campionilor să se numere Unirea Urziceni, Gloria Buzău şi Fotbal Club Viitorul Constanţa.Este posibil că acţionariatul Fotbal Club Steaua Bucureşti să fi controlat în mod fraudulos...

Preluat de la EVZ