ACCIDENT. O mașină a intrat într-un stâlp - un BICICLIST care se uita cum este descarcerată victima A MURIT!

Un biciclist a murit în timp ce asista la un accident ce a avut loc pe DN1, în localitatea prahoveană Românești.

Șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului într-o curbă, autoturismul ieșind în afara părții carosabile și izbindu-se de un stâlp, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, Raluca Brezeanu, citat de Agerpres.

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova informează că șoferul mașinii a rămas încarcerat, la fața locului aterizând elicopterul SMURD pentru a prelua victima care, într-o prima fază, era inconștiență, recăpătându-și ulterior cunoștința.

Timp de câteva zeci de minute, traficul în zonă a fost blocat pentru intervenția elicopterului, în acest moment circulația fiind reluată, desfășurându-se îngreunat pe sensul București-Ploiești, a precizat Brezeanu.

În tot acest timp, un biciclist în vârstă de 60 de ani privea cu atenție la operațiunile de salvare. După care… a picat brusc din picioare și a murit. Echipajele medicale aflate în zona au intervenit imediat, dar acesta intrase deja în stop cardio-respirator și nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele decesului, dar anchetatorii merg pe două piste: din neatenție, s-a dezechilibrat și a căzut sau scenele la care a asistat au avut un impact emoțional atât de puternic asupra lui, încât a făcut infarct.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/accident-o-masina-a-intrat-in-stalp-un-biciclist-care-se-uita-cum-este-descarcerata-victima-a-murit-41674.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/accident-o-masina-a-intrat-in-stalp-un-biciclist-care-se-uita-cum-este-descarcerata-victima-a-murit-41674-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Un biciclist a murit în timp ce asista la un accident ce a avut loc pe DN1, în localitatea prahoveană Românești. Șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului într-o curbă, autoturismul ieșind în afara părții carosabile și izbindu-se de un stâlp, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean...

Preluat de la romania ntv