UPDATE

“Mâine dimineaţă mă duc la poliţie. Vreau să mă linișltesc în acest moment. Mâine va fi zi o lungă. Probabil, din cate am înteles, cei de la B1 vor prezenta imaginile mâine.

Am fost lovit cu pumnii şi picioarele după ce i-am atras atenția lui Palada, de mai multe ori, la modul cum vorbeste. M-a lovit cu pumnul în gură. Sunt în regulă, am suferit lucruri şi mai rele”, a spus Mihai Goţiu într-o intervenţie în emisiunea “Jocuri de putere”.

În aceste momente, pe pagina de Facebook a senatorului Mihai Goţiu apar mesaje de încurajare şi susţinere din partea celor care îl simpatizează.

“Ţine-te tare Mihai ! Îţi suntem alături”, a scris unul dintre simpatizanţii senatorului.


Moderatoarea emisiunii de la B1TV a precizat că, în pauza emisiunii, senatorul Mihai Goțiu a fost agresat de Mirel Palada. Cei doi au părăsit platoul televiziunii.

Potrivit primelor informații, Palada l-ar fi lovit pe Goțiu cu pumnul în nas, pe care i l-ar fi spart.

Un fost ziarist, Georga Rîpă, a scris pe Facebook că surse care se aflau în platou la momentul incidentului au declarat că Goţiu a fost lovit “oribil”. 

“În pauză publicitară de la B1, Mirel Palada “i-a spart buza” și “l-a lovit oribil” pe senatorul USR Goțiu. “Nadia Ciurlin era șocată”. Citatele aparțin unei persoane prezente în platou”, se arată în mesajul fostului ziarist.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
UPDATE 'Mâine dimineaţă mă duc la poliţie. Vreau să mă linișltesc în acest moment. Mâine va fi zi o lungă. Probabil, din cate am înteles, cei de la B1 vor prezenta imaginile mâine.Am fost lovit cu pumnii şi picioarele după ce i-am atras atenția lui Palada, de mai multe...

Preluat de la EVZ