“Orice denunţător face o mare greşeală: uită că declaraţiile rămân”, a spus Liviu Dragnea, marţi seară, la România TV, în contextul unei discuţii despre audierea lui Victor Ponta la DNA, în dosarul transferării lacului Belina de la Apele Române la Consiliul Judeţean Teleorman. „Lacul este în administrarea firmei Tel Drum”, a precizat Liviu Dragnea. 

“Am înţeles ce misiune a avut domnul Ponta: să ridice mâna că să poată să fie chemat să spună nişte lucruri”, a mai spus şeful PSD. 

“Nu am niciun fel de tresărire, nu sunt acţionar al acelei societăţi”, a punctat Dragnea, făcând referire la Tel Drum. 

“Eu nu ştiu dacă am dosar deschis pe numele meu. Poate se deschide în noaptea asta, după interviul asta. Nu ştiu dacă e dosar deschis cu porcii, cine ştie ce-or fi spus porcii aia”, a mai spus Dragnea la RTV.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
'Orice denunţător face o mare greşeală: uită că declaraţiile rămân', a spus Liviu Dragnea, marţi seară, la România TV, în contextul unei discuţii despre audierea lui Victor Ponta la DNA, în dosarul transferării lacului Belina de la Apele Române la Consiliul Judeţean Teleorman. „Lacul este în administrarea firmei Tel...

Preluat de la EVZ