Dragnea a precizat că Sistemul se foloseşte de metode care au legătură cu poliţia politică, susţinând că acest caz, cel al Mihaelei Focica, nu este unul singular de presiune făcută de Sistem. 

Şeful PSD a precizat în acest sens că au fost foarte multe persoane care au fost chemate la DNA, despre care nu a auzit în viaţă sa, şi de la care a aflat ulterior că li s-a cerut „să spună şi despre Dragnea câte ceva” 

„Lichidarea mea este o obsesie, nu am niciun dubiu.” Dragnea a promis că va reveni cu informaţii despre dosarul în care este implicat şi cum s-a „bolmojit totul” 

Liviu Dragnea a dezvăluit, la România Tv, că preşedintele Klaus Iohannis ar putea fi unul dintre beneficiarii al dosarului în care este implicat domnia sa.

Președintele PSD a mai reacționat și la interviul pe care Florian Coldea l-a acordat publicației Ziare.com. Acesta i-a spus lui Coldea că nu suferă de amnezie, așa cum insinua, și că începe să-și amintească lucruri, despre care va vorbi.

„Domnul Coldea este un om care apare rar, dar când apare eu îl urmăresc cu foarte multă atenție. E un om căruia îi apreciez inteligența, pregătirea, este un om foarte profesionist. Din câte știu, a avut foatrte multe succese în ceea ce privește combaterea terorismului.

M-am uitat la interviu și mi s-a părut că s-a referit la mine, așa mi s-a părut mie. Mă certa că sufăr de amnezie, nu sufăr de amnezie, o să caut zilele acestea niște medicamente să-mi revină memoria, deja a început să-mi revină, pentru că mie îmi revine, așa, gradual”, a precizat Dragnea, la România TV.

Întrebat dacă a ajucat tenis cu Florian Coldea, Dragnea a precizat că își amintește că a jucat cu Victor Ponta și că, în general, își amintește că a jucat de obicei tenis cu „persoane care știu să țină racheta în mână”

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Dragnea a precizat că Sistemul se foloseşte de metode care au legătură cu poliţia politică, susţinând că acest caz, cel al Mihaelei Focica, nu este unul singular de presiune făcută de Sistem. Şeful PSD a precizat în acest sens că au fost foarte multe persoane care au fost chemate la...

Preluat de la EVZ