Subunitățile ISU Giurgiu au intervenit pentru stingerea unui număr de 13 incendii de vegetație uscată, resturi menajere și vegetale, în zilele de 1duminică, luni și marți. Incendiile s-au înregistrat în localitățile Giurgiu, Băneasa, Ghizdaru, Bolintin Vale, Mihăilești, Cosoba, Daia, Hotarele, Mârșa, Prundu, Colibași și Greaca, informează ISU „Vlașca” al județului Giurgiu.

De asemenea, luni, 18 septembrie, la ora 20.42, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Bolintin Vale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. Pompierii au inrevenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă aparţinând Detaşamentului Bolintin Deal. Echipajele au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia au ars 20 de metri pătrați de acoperiș, două paturi, un șifonier, două uși din lemn și două ferestre. Cauza probabilă a incendiului: flacară.

Un alt incendiu a izbucnit, sâmbătă după-amiază, la o fermă din comuna Mihai Bravu. Au luat foc două anexe ale fermei, unde erau crescute animale. Intervenţia pompierilor de la Punctul de Lucru Călugăreni și de la Detașamentul Giurgiu a fost rapidă, însă, cu toate astea, focul a mistuit cinci tone de lemne, dar și 60 de pui și 11 porci din cele două anexe.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Subunitățile ISU Giurgiu au intervenit pentru stingerea unui număr de 13 incendii de vegetație uscată, resturi menajere și vegetale, în zilele de 1duminică, luni și marți. Incendiile s-au înregistrat în localitățile Giurgiu, Băneasa, Ghizdaru, Bolintin Vale, Mihăilești, Cosoba, Daia, Hotarele, Mârșa, Prundu, Colibași și Greaca, informează ISU „Vlașca” al...

Preluat de la EVZ