Un tânăr a fost filmat astăzi pe bulevardul Mamaia, în timp ce abia se mai ținea pe picioare după ce ar fi consumat substanțe interzise. Martorii care l-au filmat spun că băiatul avea câte un joint în fiecare mână.

Câțiva tineri care l-au văzut pe acesta au încercat să-i sară în ajutor și să-i ofere apă, dar individul a refuzat, spunând că se duce acasă.

Îngrijorător este faptul că tot mai mulți adolescenți din municipiu încep să consume aceste substanțe. Medicii avertizează însă că aceste substanțe dau atacuri de panică, anxietate, stări de agresivitate, tulburări de personalitate.

Cazul vine la câteva ore după ce un copil de 12 ani din Iași a fost găsit mort din cauza unei supradoze de etnobotanice.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/constanta-imagini-cu-un-tanar-in-agonie-pe-bulevardul-mamaia-dupa-ce-s-a-drogat-video-42428.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/constanta-imagini-cu-un-tanar-in-agonie-pe-bulevardul-mamaia-dupa-ce-s-a-drogat-video-42428-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv