O fată de doar 16 ani a decis să-și pună capăt zilelor ieri, după ce s-ar fi certat cu iubitul ei. Sorina T., din comuna Călmățuiu, era elevă la Liceul Teoretic “Marin Preda” din Turnu Măgurele, a fost găsită spânzurată într-o anexă din gospodăria familie. Trupul neînsuflețit al fetei a fost descoperit într-un șopron, chiar de către părinți.

Confom unor surse citate de turnucustiri.ro, tatăl și-a dat seama că ceva nu e în regulă, în momentul în care a sunat-o și nu a răspuns la telefon. Veniți de urgență de la muncile câmpului, aceștia au găsit-o spânzurată de grinda clădirii.

Anchetatorii spun că pe corpul tinerii nu au fost găsite urme de violență. Prietenii afirmă că Sorina ar fi suferit o depresie, după ce s-a certat cu prietenul ei. Minora nu a lăsat niciun bilet în care să explice gestul necugetat.

Cazul a fost preluat de procurori, urmând ca oamenii legii să stabilească în ce condiții a avut loc tragicul eveniment.

Sursă foto: turnucustiri.ro

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/o-fata-de-16-ani-si-a-pus-capat-zilelor-intr-un-mod-cumplit-dupa-o-cearta-cu-iubitul-42425.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/o-fata-de-16-ani-si-a-pus-capat-zilelor-intr-un-mod-cumplit-dupa-o-cearta-cu-iubitul-42425-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv