„Am călătorit în întreaga lume spunându-mi poveștile mele cu rochii de couture elegante. Unele dintre acestea sunt create de mine și încerc să-mi exprim viziunea asupra peisajelor, culturilor și tradițiilor naționale diferite”, spune tânăra în profilul său de Instagram. Totuși, aceste fotografii au împărțit internetul în două, mulți spunând că sunt trucate și că tânăra nu putea ajunge în atâtea locuri într-un timp atât de scurt.

Tânăra a pozat în Noua Zeelandă, India, Scoția, Italia, Turcia, Georgia, Israel, Kazahstan, și nu se știe ce țară va fi următoarea vizitată, proiectul fiind unul rar și unic, mai ales dacă fotografiile sunt reale și nu trucate cum spun anumiți internăuți.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
„Am călătorit în întreaga lume spunându-mi poveștile mele cu rochii de couture elegante. Unele dintre acestea sunt create de mine și încerc să-mi exprim viziunea asupra peisajelor, culturilor și tradițiilor naționale diferite”, spune tânăra în profilul său de Instagram. Totuși, aceste fotografii au împărțit internetul în două, mulți spunând...

Preluat de la EVZ