Bizon în trafic este o expresie care s-a împământenit rapid în România în ultimii ani. Ea este valabilă însă și în alte zone de pe glob. Cel puțin asta a demonstrat un bărbat din Arabia Saudită.

Aflat pe scaunul din dreapta șoferului, acesta a vrut să își facă dreptate singur, după o șicanare în trafic cu un alt conducător auto. În imaginile surprinse de camera de la bord, se vede cum, într-un gest de inconștienă, pasagerul iese pe geam și încearcă să îl lovească pe rivalul de pe șosea al amicului său.

Ceea ce nu a luat în calcul a fost faptul că portiera se poate deschide. Ceea ce s-a și întâmplat de altfel, iar bărbatul s-a trezit rostogolindu-se pe șosea, chiar în fața celorlalte mașini din trafic. Din fericire pentru el, restul participanților la trafic au demonstrat mai multă responsabilitate și l-au ferit la timp, înainte ca un accident mortal să aibă loc.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/si-arabii-au-bizonii-lor-in-trafic-un-barbat-a-cazut-din-masina-dupa-ce-a-incercat-sa-loveasca-un-sofer-video-42433.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/si-arabii-au-bizonii-lor-in-trafic-un-barbat-a-cazut-din-masina-dupa-ce-a-incercat-sa-loveasca-un-sofer-video-42433-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv