Cel puțin cinci persoane au fost rănite după ce un individ a comis în această dimineață un atac cu un cuțit, în centrul orașului german München, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de presa germană.

Poliția germană a confirmat reținerea unui suspect, dar anchetatorii nu știu cu certitudine dacă acesta este autorul atacului din München.

“Autoritățile au reținut un suspect”, a comunicat Poliția din München prin Twitter. “În acest moment, nu este clar dacă acesta este autorul atacului” din Piața Rosenheimer, a precizat Poliția.

Potrivit surselor citate, suspectul a fost reținut de agenți ai Unității forțelor speciale a Poliției (SEK) sâmbătă în jurul orei 12.00 (13.00, ora României).

Autoritățile au îndemnat locuitorii orașului München să evite zona Pieței Rosenheimer

“Avertisment: Evitați Piața Rosenheimer! Atacatorul este căutat activ. Nu se cunoaște motivul atacului”, a transmis Poliția din Munchen.

Autoritățile germane au mobilizat zeci de echipaje de poliție, inclusiv cu elicoptere, pentru capturarea agresorului.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/alerta-la-munchen-un-individ-a-atacat-trecatori-cu-un-cutit-cel-putin-5-raniti-galerie-foto-video-43270.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/alerta-la-munchen-un-individ-a-atacat-trecatori-cu-un-cutit-cel-putin-5-raniti-galerie-foto-video-43270-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv