Chiar dacă are 48 de ani Rachel Hunter este fotomodel, s-a născut în Noua Zeelandă, și are milioane de fani în lumea virtuală.  Foarte dezinvoltă şi sigură de faptul că arată senzaţional, Rachel ştie exact cum să pozeze, pentru a fi absolut încântătoare şi senzuală.

Cu prima lui soţie, Alana Hamilton, Stewart a avut doi copii, Kimberly şi Sean. Din relaţia cu Kelly Emberg a rezultat o fiică, Ruby, în vârstă de 23 de ani. Cu actuala lui soţie, modelul Rachel Hunter, Stewart are doi copii la vârsta adolescenţei, Renee  şi Liam. 

Roderick Stewart s-a născut în Highgate, Londra, fiind cel mai mic dintre cei cinci copii ai lui Robert Stewart și Gilbart Elsie. Tatăl său, Robert, care era de origine scoțiană, a lucrat în construcții în Leith, în apropiere de Edinburgh. Căsătoriți în 1928, cuplul Stewart a avut doi fii și două fiice în timp ce trăiau în Scoția. Ulterior s-au mutat în Highgate, unde Rod a venit pe lume în ianuarie 1945, în timpul celui de al doilea război mondial, la o jumătate de oră după ce o rachetă germana V-2 căzuse peste postul local de poliție din Highgate.

Familia sa nu a fost nici bogată, nici săracă, iar Stewart, fiind cel mai mic dintre frați a fost un copil răsfățat; Stewart și-a numit copilaria ca fiind fantastic de fericită. Nu a fost strălucit la școală, și a picat examenul dintr-a 11-a. A urmat apoi Școala secundară William Grimshaw în Hornsey. Tatăl său s-a retras din domeniul construcțiilor la vârsta de 65 de ani, apoi a deschis un magazin de ziare pe calea Archway, chiar peste drum de casa familiei.

În anul 2000, Stewart a fost diagnosticat cu cancer la tiroidă, fiind operat imediat. El mai suferise și înainte de un nodul benign la nivelul corzilor vocale, având nevoie de intervenție chirurgicală. Vocea lui a avut de suferit, nemaiputând cânta o vreme. După acea perioadă artistul a reînvățat cum să cânte. De atunci a donat o mare parte din banii săi unei fundații care se ocupă cu găsirea tratamentului pentru toate formele de cancer, în special cancerul ce afectează copiii.

Sursa Wikipedia / Foto Facebook 

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Chiar dacă are 48 de ani Rachel Hunter este fotomodel, s-a născut în Noua Zeelandă, și are milioane de fani în lumea virtuală.  Foarte dezinvoltă şi sigură de faptul că arată senzaţional, Rachel ştie exact cum să pozeze, pentru a fi absolut încântătoare şi senzuală.Cu prima lui soţie, Alana...

Preluat de la EVZ