COLOSALUL ABUZ al BINOMULUI! SRI şi DNA, combinaţii de milioane de euro. DEZVĂLUIRILE UNUI GENERAL a cărui viaţă e distrusă

„Maior a fost singurul care s-a ocupat de aceste fragate, cadavre plutitoare”, a spus Vanghelie la Antena 3.

“Coldea il santaja pe Maior cu Dosarul Fregatelor, Maior semna fara nicio problema ce dorea Coldea. Asa s-a ajuns sa faca si echipa”, a adăugat fostul lider social-democrat.

SRI verifică ilegalitățile comise de foști angajați ai Serviciului. Sunt vizate Arhiva SIPA, alegerile din 2009 și declarațiile lui Dragomir

Procurorii DNA au dispus, in 15 iunie 2009, clasarea dosarului care a avut ca obiect urmarirea penala “in rem” (adica fara autor identificat), pentru luare si dare de mita, fapte ce s-ar fi comis in incheierea si derularea contractelor privind vanzarea de care Regatul Unit al Marii Britanii a fregatelor “Regele Ferdinand” si “Regina Maria” catre Romania.

DOVADA SUPREMĂ care arată cum BINOMUL SRI-DNA a încălcat flagrant Constituţia. Jurnalistul Mirel Curea a explicat totul la Bruxelles

Negocierea contractului s-ar fi realizat in perioada in care George Maior era secretar de stat in Ministerul Apararii, potrivit informatiilor din presa. În perioada 2000-2004, Maior a fost secretar de stat și șef al Departamentului pentru Integrare Euroatlantică și Politica de Apărare în cadrul Ministerului Apărării Naționale.

Cazul fregatelor:

În 8 iunie 2006, o româncă şi soţul ei de origine britanică , Barry George, au fost arestaţi, la Londra, fiind acuzaţi că au încasat ilegal un comision din vânzarea celor două nave britanice către România. George lucra pentru BAE, cea mai mare companie britanică din domeniul apărării, şi a intermediat vânzarea celor două fregate României.

Cum a apărut Binomul SRI-DNA. De ce erau nervoși cei de la SRI pe Daniel Morar și o preferau pe Laura Codruța Kovesi | „NOI SUNTEM STATUL!” (VIII)

În centrul investigaţiei desfăşurate de Oficiul pentru Fraude Grave (SFO) din Marea Britanie se afla un “comision” în valoare de şapte milioane de lire sterline (aproximativ zece milioane de euro), plătit de BAE. Surse apropiate Ministerului Comerţului şi Industriei au declarat că BAE ar fi recunoscut că s-a plătit un comision, dar a refuzat să spună cine a primit această sumă.

BINOMUL SRI-DNA SE CLATINĂ. Dezvăluiri care POT RESETA SISTEMUL. „De câte ori s-a aflat Kovesi la sediile K2 şi T14?”

România a plătit 116 milioane de lire sterline pentru cele două nave, cumpărarea lor in 2003 fiind cea mai mare tranzacţie de echipamente militare efectuată de România după 1989.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
COLOSALUL ABUZ al BINOMULUI! SRI şi DNA, combinaţii de milioane de euro. DEZVĂLUIRILE UNUI GENERAL a cărui viaţă e distrusă„Maior a fost singurul care s-a ocupat de aceste fragate, cadavre plutitoare”, a spus Vanghelie la Antena 3.“Coldea il santaja pe Maior cu Dosarul Fregatelor, Maior semna fara nicio problema...

Preluat de la EVZ