Trafic rutier blocat pe A2, în zona localității Cernavodă, din cauza unui accident în care a fost implicat un motociclist

Circulația rutieră pe A2, în zona localității Cernavodă, a fost reluată, potrivit Infotrafic. Traficul a fost oprit preț de aproape o oră din cauza unui accident în care a fost implicat un motociclist.

“Din cauza unui accident rutier în care a fost implicat un motociclist, circulația pe sensul către Constanța al autostrăzii A2 (București – Constanța) este momentan oprită la km 158, în zona localității constănțene Cernavodă”, anunța Infotrafic.

Motociclistul a fost transportat la Spitalul Județean Constanța, având leziuni grave, un traumatism cranio-facial și fractură deschisă la un picior, potrivit medicilor.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Constanța.

Un șofer din Constanța care a fost prins în trafic din cauaz accidentului a scris pe pagina sa de Facebook: ‘Am stat 30 de minute, am văzut urmele de sânge, adidasul și motorul la vreo 300 m’.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/motociclist-transportat-la-spitalul-judetean-constanta-in-urma-unui-accident-pe-autostrada-soarelui-43288.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/motociclist-transportat-la-spitalul-judetean-constanta-in-urma-unui-accident-pe-autostrada-soarelui-43288-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv