Polițistul local Sorin Bîlc  din comuna clujeană Călățele nu s-a rezumat la a copia uniforma polițiștilor din cadrul Poliției Române, cum o fac și alți agenți de la locală, ci a îmbrăcat-o din cap până-n picioare.

Sorin Bîlc și-a făcut rost de o uniformă, identică cu cea a polițiștilor din IGPR, cu excepția înscrisurilor de pe geacă. Ca să pară mai interesant, Bîlc și-a pus și epoleți, aparent, de subcomisar, grade care fac parte din categoria ofițerilor superiori, scrie ziarulclujean.ro.

Bărbatul a fost dat de gol de jurnaliștii de la Ziarul Clujean, care după ce i-au luat un interviu polițistului local angajat de Primăria Călățele, au observat că agentul de la locală poartă caschetă, cămașă, cravată, pantaloni și epoleți, toate fiind identice cu cele ale polițiștilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Excepție face geaca pe care scria Poliția Locală Reșița.

Luat la întrebări, la finalul interviului, Bîlc s-a încurcat în explicații. Mai mult de atât, el s-a prezentat ca fiind șef la Serviciul Poliție Locală din cadrul Primăriei Călățele, asta în timp ce acest serviciu nu există în comună, iar el este singurul polițist local angajat de primărie.

Sursă foto/video:  ziarulclujean.ro

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/politist-local-imbracat-cu-uniforma-de-la-politia-nationala-barbatul-si-a-pus-si-grade-video-43290.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/politist-local-imbracat-cu-uniforma-de-la-politia-nationala-barbatul-si-a-pus-si-grade-video-43290-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv