Zeci de constănțeni au ieșit astăzi în stradă pentru a lua parte la protestul denumit  „Marșul libertății de decizie”. Manifestul, inițiat de „Alianța părinților”, urmărește stoparea vaccinării forțate a copiilor și a întregii populații adulte din România.

“Ministerul vrea să impună 8 vaccinuri obligatorii pentru copii și un număr nelimitat de vaccinuri pentru toată populația adultă din România.Vrei să fi vaccinat cu forța? IA ATITUDINE! Vino la protest și spune și prietenilor! Libertatea este un Drept, vaccinarea o Alegere!”, este îndemnul celor de la ”Alianța părinților”.

Plecarea s-a făcut de la ora 13.00, din parcul de la Hartă, iar protestatarii vor urma traseul bulevardul Ferdinand – strada Mircea cel Bătrân – Sala Sporturilor – Capitol – Spitalul Municipal și bulevardul Tomis.

Manifestanții aveau parncarte pe care scria ‘Nu vrem vaccinuri obligatorii’ sau ‘Stop vaccinării forțate. Nu naționalizării corpului uman’.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/47-43278.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/47-43278-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv