Prim-ministrul și-a început deplasarea cu o vizită neanunțată, vineri dimineață, pe şantierul autostrăzii Lugoj-Deva, după care a vizitat termocentrala Mintia şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva.

El a spus că toți miniștrii urmează să facă la fel pentru a verifica, la faţa locului, dacă informaţiile din ‘hârtii’ sunt la fel cu realitatea din teren.

“Vrem să verificăm la locul faptei ce se întâmplă pe şantiere, fiindcă ne-am săturat de hârtii, unde totul este bine, şi pe şantiere sau în viaţa reală se întâmplă altceva. Vrem să verificăm şi toată lumea să ştie că ne vom duce în ţară şi vom verifica toţi membrii Cabinetului cu ochii noştri ce se întâmplă”, a spus Tudose.

Premierul și-a început dimineața de sâmbătă cu o nouă acțiune neanunțată: a vizitat piaţa agroalimentară din Deva, unde a discutat cu micii comercianţi şi cu localnicii despre problemele cu care se confruntă aceştia. Tudose s-a oprit la standurile de legume şi fructe de unde a cumpărat mere roşii şi gutui. 

Tudose s-a întâlnit la prânz cu minerii din Valea Jiului și a discutat cu membri ai Consiliului de Administraţie de la Complexul Energetic Hunedoara. La finalul întâlnirii, el a vorbit despre retehnologizarea mineritului, redarea mândriei Văii Jiului, siguranța oamenilor care lucrează în exploatare.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Prim-ministrul și-a început deplasarea cu o vizită neanunțată, vineri dimineață, pe şantierul autostrăzii Lugoj-Deva, după care a vizitat termocentrala Mintia şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva.El a spus că toți miniștrii urmează să facă la fel pentru a verifica, la faţa locului, dacă informaţiile din 'hârtii' sunt la fel...

Preluat de la EVZ