Un TIR care transporta bovine s-a răsturnat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Pasul Tihuța. Pompierii au intervenit timp de șapte ore pentru evacuarea bovinelor, zece fiind moarte.

Potrivit ISU ”Bucovina” Suceava, autocamionul încărcat cu 26 de bovine s-a răsturnat în jurul orei 2:00, în afara părții carosabile, în Pasul Tihuța.

La locul accidentului s-au deplasat pompierii militari de la Punctul de Lucru Poiana Stampei și de la Detașamentul Vatra Dornei.

Salvatorilor li s-au alăturat un medic veterinar și lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Poiana Stampei, cu un buldoexcavator.

Șoferul, conștient, în stare stabilă și la o primă evaluare fără răni grave, a fost transportat de către echipajul SMURD la Centrul de Primire Urgențe al spitalului municipal Vatra Dornei.

În urma accidentului, zece bovine au murit, iar patru au fost grav rănite.

Animalele au fost mutate într-un alt autocamion și transportate la destinație.

”Misiunea dificilă s-a finalizat după un efort susținut al participanților la intervenție de aproximativ șapte ore”, arată sursa citată.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/un-tir-care-transporta-bovine-s-a-rasturnat-in-pasul-tihuta-10-animale-au-murit-43276.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/un-tir-care-transporta-bovine-s-a-rasturnat-in-pasul-tihuta-10-animale-au-murit-43276-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv