Meteorologii au însă și vești mai puțin bune, începând de săptămâna viitoare. Se pare că începând de luni, vremea se va răci treptat, pe fondul unei mase de aer rece venită dinspre Câmpia rusă.

Sâmbătă, însă, vremea va fi neobișnuit de caldă pentru această perioadă. Temperaturile maxime, în scădere uşoară în regiunile din vest şi nord-vest, se vor încadra între 17 grade şi 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 şi 14 grade. Cerul va fi variabil în sudul teritoriului, iar în celelalte regiuni va avea înnorări temporare şi, mai ales spre seară şi noaptea, pe arii restrânse va ploua slab în nord, centru şi nord-est şi izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană. În primele ore va mai fi ceaţă în zonele joase de relief din sud, centru şi est.

Începând de duminică, vremea se va răcori în toate regiunile. Cerul va avea înnorări temporare şi, mai ales spre seară şi noaptea, va ploua în vest şi nord-vest şi pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană şi în Delta Dunării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 şi 24 de grade, iar cele minime se vor situa între 4 şi 13 grade.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Meteorologii au însă și vești mai puțin bune, începând de săptămâna viitoare. Se pare că începând de luni, vremea se va răci treptat, pe fondul unei mase de aer rece venită dinspre Câmpia rusă.Sâmbătă, însă, vremea va fi neobișnuit de caldă pentru această perioadă. Temperaturile maxime, în scădere uşoară...

Preluat de la EVZ