FC Viitorul dă semne de revenire în competiția internă. Oamenii lui Gheorghe Hagi s-au impus la limită, 1-0, în disputa cu CFR Cluj, disputată, sâmbătă, la Ovidiu, în etapa a 15-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Eric de Oliveira, în minutul 44, din lovitură liberă. Ardelenii, lideri ai campionatului, au bifat cel de-al doilea meci consecutiv fără gol marcat, după ce în runda precedentă încheiaseră la egalitate meciul cu FC Botoșani (scor 0-0).

„În prima repriză i-am blocat, dar când ai un jucător ca Eric, pe care noi nu-l avem, te poți gândi că vei câștiga oricând un meci. Viitorul a jucat excelent. Repriza a doua cred că am dominat. Puteam să și înscriem, dar n-am avut inspirație. Cred că un egal era mai echitabil. Mă îngrijorează că n-am marcat și că am luat doar un punct în două meciuri. Trebuie să ne trezim cu toții! Asta-i realitatea!”, a spus Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, la Digi Sport.

Echipa din Gruia se află pe prima poziție, cu 33 de puncte, și este urmată de CS „U” Craiova (32) și FCSB (29 și un meci în minus).

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
FC Viitorul dă semne de revenire în competiția internă. Oamenii lui Gheorghe Hagi s-au impus la limită, 1-0, în disputa cu CFR Cluj, disputată, sâmbătă, la Ovidiu, în etapa a 15-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Eric de Oliveira, în minutul 44, din lovitură liberă. Ardelenii,...

Preluat de la EVZ