Este vorba despre Marian Vanghelie, care a spus recent la Antena 1 că ambasadorul României în SUA, fostul director SRI George Maior, ar urma să devină candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2019.

“Va spune un om care nu a fost al lui Dragnea. Ce i se intampla azi lui Liviu Dragnea i se intampla pentru ca au facut echipa Tudose cu Maior, Tudose sa ajunga presedintele PSD, Maior – candidat la alegerile prezidentiale. De-asta se incearca debarcarea lui Dragnea”, a declarat Vanghelie, întrebat ce părere are despre situația în care se află președintele PSD, Liviu Dragnea.

Anterior, fostul lider social-democrat afirmase ca Tudose, Maior si Coldea „sunt din aceeasi gasca”.

Întrebat care este lista infiltraților din partide, Vanghelie a spus: „Unii dintre ei au ajuns inflitrati cand erau membri PSD. Eu il cunosc pe Tudose de cand era la organizatia de tineret. Il cunosc, am stat la masa. Nu era Tudose de azi cel pe care l-am cunoscut eu. Dar, intre timp, cand lumea a vazut ca asta e meciul, sa mergi acolo sa te inscrii ca intr-o organizatie paralela, s-a dus. Este prizonier, e prins intr-o capcana, pacat de el ca este tanar”.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Este vorba despre Marian Vanghelie, care a spus recent la Antena 1 că ambasadorul României în SUA, fostul director SRI George Maior, ar urma să devină candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2019.'Va spune un om care nu a fost al lui Dragnea. Ce i se intampla azi lui Liviu...

Preluat de la EVZ