Cristiano Ronaldo a fost desemnat jucătorul anului, la gala FIFA de la Londra, informează site-ul forului internațional.

Cei trei jucători rămași în cursă pentru premiul “Best” au fost Neymar Jr. (PSG, ex-Barcelona), Lionel Messi (Barcelona) și Cristiano Ronaldo (Real Madrid). Portughezul a primit premiul FIFA pentru al doilea an la rând. “Mulțumesc pentru că m-ați votat. Vreau să le mulțumesc colegilor de la Real Madrid pentru suportul lor. Este un moment incredibil pentru mine. Să nu uităm de Leo (n.r Lionel Messi) și Neymar. Vă mulțumesc foarte mult, o seară bună”, a spus Ronaldo după ce a primit distincția. Maradona și Ronaldo Nazario s-au aflat pe scenă, alături de președintele FIFA, Giani Infantino, în momentul în care Cristiano Ronaldo a fost premiat.

Claudio Ranieri, cel mai bun antrenor din lume în sezonul trecut, i-a cedat trofeul francezului Zinedine Zidane, care a cucerit Liga Campionilor și campionatul Spaniei, la cârma echipei Real Madrid. În fotbalul feminin, premiul pentru cea mai bună jucătoarea i-a revenit olandezei Lieke-ei Martens, care le-a dedicat trofeul părinților ei.

Echipa anului, în ancheta FIFA: Buffon – Dani Alves, Bonucci, Sergio Ramos, Marcelo – Kroos, Iniesta, Modric – Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar.

Premiul pentru fair-play i-a fost acordat lui Francis Kone, legitimat la Brno, care a salvat viața portarului advers într-o partidă cu Bohemias 1905, în campionatul Cehiei. Adversarul rămăsese inconștient pe gazon, după ciocnirea cu un coleg. Kone i-a acordat primul ajutor. A fost al patrulea jucător căruia Francis Kone i-a acordat primul ajutor pe gazon, în întreaga carieră.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/cristiano-ronaldo-a-fost-declarat-jucatorul-anului-la-gala-fifa-43359.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/cristiano-ronaldo-a-fost-declarat-jucatorul-anului-la-gala-fifa-43359-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv