Donald Trump a fost întotdeauna pasionat de teoriile conspirației. În trecut, și-a exprimat convingerea că Barack Obama, predecesorul său, s-a născut în Kenya și, prin urmare, nu ar fi putut niciodată să candideze la alegerile prezidențiale. El a cerut chiar să-i prezinte în mod public certificatul de naștere.

Astăzi, este rândul președintelui SUA să se afle în centrul unei teorii a conspirației care câștigă teren. Utilizatorii de internet au dezvăluit pe rețelele sociale, o teorie conform căreia Melania Trump a fost înlocuită cu o sosie. Care ar fi motivul? Ce se ascunde de fapt?

Actrița Andrea Wagner Barton și-a împărtășit opinia pe Facebook, întrebându-se dacă prima doamnă a țării fusese înlocuită cu o altă femeie cu aspect asemănător. Deoarece unele gesturi chiar şi chipul nu se potrivesc cu Melania cea reală.

Ea a scris: ” Este ea sau nu! În timpul discursului său de astăzi a existat o sosie în locul Melaniei? “

A fost publicat un video în care Donald Trump pare să  sublinieze în mod exagerat, că persoana de lângă el era soția sa, ca și cum ar fi încercat disperat să-și convingă audiența.

De exemplu, auzim prea des cum președintele SUA spune “soția mea, Melania, care este chiar aici!!!”.

Acest mesaj a fost distribuit de peste 100.000 de ori, iar internetul s-a încins de-a dreptul. Unii au găsit “dovezi” că femeia care stă alături de Donald Trump are diferențe fizice subtile faţe de cele ale Melaniei Trump. Alții au văzut clar  animite gesturi ale Melaniei care nu-i aparţin. Mulţi se întreabă de ce poartă ochelari atât de mari şi atunci când afară este foarte înnorat sau plouă. De ce stă ca o străină lângă soţul ei. O soţie oricât de supărată ar fi pe partenerul de viaţă, străină şi stingeră niciodată nu poate fi aşa cum este acestă femeie care apare uneori undeva în spatele sau în stânga lui Trump.

Imaginile și dovezile prezentate sunt îngrijorătoare. Dar de ce a decis Trump să-și înlocuiască soția cu o femeie asemănătoare? Se întreabă americanii pe reţelele de socializare.

VIDEO care arată câteva contradicţii despre Melania:

 

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Donald Trump a fost întotdeauna pasionat de teoriile conspirației. În trecut, și-a exprimat convingerea că Barack Obama, predecesorul său, s-a născut în Kenya și, prin urmare, nu ar fi putut niciodată să candideze la alegerile prezidențiale. El a cerut chiar să-i prezinte în mod public certificatul de naștere.Astăzi, este...

Preluat de la EVZ