Comisia SRI îl va audia din nou pe Ovidiu Puţura, acestă decizie venind la nici o săptămână de la ultima sa audiere.

Puţura a mai fost audiat în comisie miercurea trecută. Preşedintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, a precizat atunci că Puţura le-a spus parlamentarilor că majoritatea miniştrilor din perioada 2012 – 2016, dar şi un număr impresionant de parlamentari, în general cei care sunt mai importanţi sau mai vocali, cam de la fiecare partid, ar fi fost interceptaţi pe mandate de siguranţă naţională.

Fostul secretar de stat a fost condamnat definitiv de ÎCCJ la cinci ani de închisoare cu executare, pentru fapte de corupţie. Potrivit lui Manda, Puţura a susţinut, la Comisia SRI, că a deranjat o anumită persoană din conducerea Serviciului Român de Informaţii, că toate lucrurile vin de acolo, ştia că va fi condamnat şi la câţi ani din surse SRI, relatează Agerpres.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Comisia SRI îl va audia din nou pe Ovidiu Puţura, acestă decizie venind la nici o săptămână de la ultima sa audiere.Puţura a mai fost audiat în comisie miercurea trecută. Preşedintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, a precizat atunci că Puţura le-a spus parlamentarilor că majoritatea miniştrilor din perioada 2012...

Preluat de la EVZ