Poliţia a impus deja mai multe restricţii de trafic, deoarece, începând astăzi vor avea loc mai multe procesiuni religioase şi este de aşteptat ca un număr foarte mare de enoriaşi să se adune la Biserica Sf. Spiridon cel Nou.

Traficul va fi închis pe cele două trasee ale enoriaşilor: Platoul Catedralei Patriarhale – Str. Patriarhiei – Str.11 Iunie – Bd. Regina Maria – Aleea Dealului Mitropoliei şi Biserica Sf. Spiridon cel Nou – Calea Şerban Vodă – Str. Bibescu Vodă – Aleea Dealul Mitropoliei.

Începând cu data de 23 octombrie, orele 20.00, se interzice staţionarea autovehiculelor pe B-dul Regina Maria şi pe Str. 11 Iunie, pe trotuar, pentru constituirea coloanelor de pelerini, scrie Mediafax.

De asemenea, traficul pe DN7 este oprit la KM 136, localitatea Drăganu, deoarece un autotren a ieşit în decor şi se încearcă remedierea situaţiei.

Pe sensul către Constanţa al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, la km 57 (în zona localităţii călărăşene Nicolae Bălcescu), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autotren. Se circulă pe banda numărul 1.

În judeţul Hunedoara, traficul pe DN68A Timişoara – Deva se desfăşoară dificil, pe un fir alternativ, în localitatea Lăpuşnic, după ce un tir a pierdut controlul direcţiei, a părăsit carosabilul şi a intrat în peretele unei case de pe marginea drumului, conform INFOTRAFIC.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Poliţia a impus deja mai multe restricţii de trafic, deoarece, începând astăzi vor avea loc mai multe procesiuni religioase şi este de aşteptat ca un număr foarte mare de enoriaşi să se adune la Biserica Sf. Spiridon cel Nou.Traficul va fi închis pe cele două trasee ale enoriaşilor: Platoul...

Preluat de la EVZ