UPDATE ora 22.30

O sursă citată de CNN a declarat că este luată în considerare terorismul ca pistă a anchetei. Suspectul este în custodia poliției și se presupune că deja se cunoaște identitatea bărbatului și poate chiar și motivul atacului. 

Primarul din New York, Bill de Blasio, și guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, au declarat că se îndreaptă spre locul atacului. Potrivit sursei citate, martorii povestesc că autorul atacului a intrat INTENȚIONAT cu camioneta în autobuzul școlar. 

(Sursa foto: NYPD, CNN)

„Ceea ce am văzut eu a fost șoferul – care nu părea să sângereze”, a declarat Ramon Cruz, un martor citat de CNN. „Își trăgea piciorul după el. Părea frustrat, panicat, confuz. Oamenii care fugeau au trecut pe lâmgă mine și strigau: Are o armă, are armă, dar eu nu am văzut nicio armă”, a povestit el. 

Imaginile publicate de presa internațională arată mulți trecători care s-au oprit la fața locului, au fotografiat cu telefoanele mobile și sunt adunați în spatele liniei trasate de polițiști. 

O camionetă a firmei Home Depot, albă, cu partea din față lovită, este, de asemenea, vizibilă în fotografii.

Alte surse, precum ABC7NY incidă un bilanț al victimelor de 6 morți și 15 răniți. 

UPDATE ora 22.10

Atacatorul, care se află acum în arestul poliției, ar fi împușcat cel puțin șase oameni, în intersecția străzilor West Street și Chambers Street, conform NYPost, care titrează: „Baie de sânge în Manhattan”.

Conform NYTimes, ar fi vorba despre 6 morți și 11 răniți. O mare parte a autostrăzii West Side a fost închisă pentru anchetă, în timp ce sute de ofițeri, printre care și o echipă de geniști, au sosit urgent la fața locului. 

Publicația scrie că atacul a avut loc lângă liceul Stuyvesant High School, la ora locală 3.15 p.m.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/camioneta-alba-ny.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/camioneta-alba-ny-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
UPDATE ora 22.30 O sursă citată de CNN a declarat că este luată în considerare terorismul ca pistă a anchetei. Suspectul este în custodia poliției și se presupune că deja se cunoaște identitatea bărbatului și poate chiar și motivul atacului.  Primarul din New York, Bill de Blasio, și guvernatorul statului New...

Preluat de la EVZ