Vasile Miriuță a transmis un mesaj mobilizator înaintea meciului pe care Dinamo avea să-l joace, luni seară, cu FC Viitorul. „Dacă vom câștiga, putem să ajungem pe locul al 5-lea”, a afirmat tehnicianul.

Însă, în Ștefan cel Mare, echipa lui Gică Hagi a obținut o victorie incredibilă, impunându- se cu 4-0! Dinamoviștii au fost depășiți în totalitate de adversari, iar scandalul izbucnit după meciul de cupă, cu Aerostar Bacău, a luat amploare. Inițial, oficialii clubului au încercat să mascheze episodul consumului de alcool, petrecut într-un hotel din Piatra Neamț. După umilința cu Viitorul, adevărul a ieșit la suprafață.

Fanii dinamoviști le-au dat de lucru jandarmilor FOTO: OCTAVIAN COCOLOȘ

„Nu am vrut să facem scandal”

„Ştim cu toţii ce s-a întâmplat la Piatra Neamţ. Dacă nu am vrut să vorbim despre acest lucru, mai ales înaintea acestui joc, am zis că ţine de bucătăria internă. Probabil unii vor vedea meciul cu Gaz Mediaş de la televizor. Nu am vrut să facem scandal”, a spus Miriuță, tehnician al cărui scaun se clatină serios.

După ce au asistat la 60 de minute de neputință, aproximativ 50 de suporteri dinamoviști au încercat să ajungă la loje, pentru a-i cere socoteală lui Ionuț Negoiță. Jandarmii au intervenit și i-au potolit pe ultrași, folosind forța. Doi fani au avut nevoie de îngrijiri medicale.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/suporteri-dinamo-oc-evz.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/suporteri-dinamo-oc-evz-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Vasile Miriuță a transmis un mesaj mobilizator înaintea meciului pe care Dinamo avea să-l joace, luni seară, cu FC Viitorul. „Dacă vom câștiga, putem să ajungem pe locul al 5-lea”, a afirmat tehnicianul.Însă, în Ștefan cel Mare, echipa lui Gică Hagi a obținut o victorie incredibilă, impunându- se cu...

Preluat de la EVZ