Dragomir aduce în discuţie pe blogul personal un incident care s-a petrecut în anul 2015. Mai exact, trei membri ai organizaţiei teroriste Statul Islamic au trecut prin România pentru a ajunge în Siria şi a se alătura Jihadului. Pentru acest lucru, îl găseşte responsabil pe Florian Coldea.


ROMÂNIA se află pe HARTA TERORIŞTILOR. Cum se FOLOSEA ISIS de ţara noastră


„Coldea a deturnat interesele constituţionale şi resursele serviciului pentru interesele sale personale: putere politică,  combinaţii de PR, jocuri subterane de influenţă, cash cât mai mult de la firmele sale de casă, vacanţe cu politicieni (cazul Sebastian Ghiţă NU este singular, vom afla în curând şi despre alţii şi alte destinaţii exotice), şorici de porci bine afumaţi. Dar mai ales multă putere, cu care se joacă şi astăzi”, a scris acesta pe blog.

Fostul ofiţer SRI susţine că în cazul în care un jihadist a trecut prin România şi a comis vreun atentat în Occident sau a atacat vreun partener al ţării noastre, aliaţii nu vor rămâne indiferenţi ca am permis ca aşa ceva să se întâmple.

„Dacă vreun operativ terorist a trecut prin România către o zonă de conflict şi a comis vreun atac împotriva unor soldaţi aliaţi, partenerii nu ne vor ierta.

Vă asigur de asta. Ştiu bine ce vorbesc. Pe parteneri nu putem să îi păcălim cu prejudicii, poveşti, rechizitorii literare şi petarde mediatice”, a mai scris Dragomir.

Pentru acest episod, pe lângă Florian Coldea, fostul ofiţer SRI îi mai trage la răspundere pe Cozma Sorin Gabriel şi Stan Adrian Viorel.

„Coldea Florian, Cozma Sorin Gabriel, Stan Adrian Viorel (cei care conduceau destinele anti-tero) trebuie traşi urgent la răspundere cu privire la acest uriaş eşec.

Trebuie să răspundă urgent ce măsuri şi activităţi au derulat şi care au condus la acest eşec. Situaţia trebuia analizată şi măsuri concrete trebuie luate ca mecanismul care nu a funcţionat să fie înlocuit sau îmbunătăţit de urgenţă”.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Dragomir aduce în discuţie pe blogul personal un incident care s-a petrecut în anul 2015. Mai exact, trei membri ai organizaţiei teroriste Statul Islamic au trecut prin România pentru a ajunge în Siria şi a se alătura Jihadului. Pentru acest lucru, îl găseşte responsabil pe Florian Coldea. ROMÂNIA se află...

Preluat de la EVZ