Agenți de poliție din Teleorman, suspectați că au luat mită de la șoferi, sunt cercetați, astăzi fiind puse în executare cinci mandate de percheziție, dintre care trei la birourilor agenților și două la autospecialele utilizate de aceștia.

Potrivit unui comunicat transmis de DGA, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Teleorman și Structura Centrală, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman au pus în executare 5 mandate de percheziție, într-o cauză care vizează săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, abuz în serviciu și fals material în înscrisuri oficiale.

Anchetatorii au date că în perioada iulie-noiembrie 2017, „agenți de poliție rutieră din cadrul unei unități de poliție au pretins și primit sume de bani pentru a nu lua măsurile ce se impuneau față de conducători auto depistați că au încălcat legislația rutieră sau nu și-au îndeplinit îndatoririle de serviciu cu ocazia constatării unor încălcări ale prevederilor privind circulația pe drumurile publice”.

Potrivit documentului citat, trei dintre percheziții s-au desfășurat la birourile agenților de poliție iar două la autospeciale utilizate de aceștia.

Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/agenti-de-politie-suspectati-ca-au-luat-mita-de-la-soferi-cercetati-43990.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/agenti-de-politie-suspectati-ca-au-luat-mita-de-la-soferi-cercetati-43990-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv