„Nu a fost confirmată vreodată o asemenea întâlnire și ea nu va avea loc din cauza nepotrivirilor de agendă din ambele părți”, le-a declarat purtătoarea de cuvânt a casei Albe, Sarah Sanders, jurnaliștilor de la bordul avionului prezidențial Air Force One, înainte de aterizarea în orașul vietnamez Danang unde are loc summit-ul.

Ceva mai devreme, secretarul de stat american Rex Tillerson, care îl însoțește pe Trump în turneul acestuia prin țările asiatice, a spus, la Beijing, că nu este limpede dacă pentru o asemenea întâlnire are exista „destulă substanță”.

În schimb, consilierul prezidenţial Iuri Uşakov a precizat că Vladimir Putin se va întâlni cu omologul său american Donald Trump, iar pe agenda discuţiilor se vor afla situaţiile din Siria şi Peninsula Coreeană, precum şi relaţiile bilaterale care au atins un punct de minim.

“Nu a fost niciodată confirmată o întrevedere cu Putin şi nu va exista una, din cauza conflictelor de planificare a programului pentru ambele părţi. Ei vor fi în acelaşi loc. O să se întâlnească şi o să se salute? Desigur. Dar nu există o întâlnire programată, formală, în calendar şi nu anticipăm că va exista una”, a mai declarat Sanders pentru presă, citat şi de Europa Liberă.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
„Nu a fost confirmată vreodată o asemenea întâlnire și ea nu va avea loc din cauza nepotrivirilor de agendă din ambele părți”, le-a declarat purtătoarea de cuvânt a casei Albe, Sarah Sanders, jurnaliștilor de la bordul avionului prezidențial Air Force One, înainte de aterizarea în orașul vietnamez Danang unde...

Preluat de la EVZ