Lucrările de reabilitare a Podului Șoimuș, pe DN76, constau în refacerea căii rutiere, înlocuirea rosturilor (unde este cazul), verificarea parapetului pietonal, a aparatelor de reazem, culee și reparații la pilele podului.

Execuția lucrărilor presupune închiderea traficului rutier pentru toate categoriile de autovehicule începând de luni, 13 noiembrie, până lunea următoare. Sectorul închis va fi marcat cu panouri de presemnalizare care vor indica variantele de ocolire în funcție de destinațiile participanților la trafic. ”Rugăm participanţii la trafic să respecte semnalizarea temporară a lucrărilor. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale aflate în administrarea D.R.D.P. Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620 sau accesând pagina de internet www.drdptm.ro”, transmit drumarii.

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara transmit care sunt rutele alternative pe durata desfășurării lucrărilor:

Ø  Pentru sensul de deplasare Arad – București și retur – circulația se va desfășura pe DN 7, până la km 377+520, la nodul rutier Simeria cu acces la A1, km 353+666;

Ø  Pentru sensul de deplasare Brad – Deva și retur – circulația se va desfășura pe DN 76 până la nodul rutier Șoimuș, intrare A1 km 369+610, până la nodul rutier Simeria, km 353+666, cu ieșire pe DN7, la km 377+520 – DN 7 Deva. 

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInformatii utile
Lucrările de reabilitare a Podului Șoimuș, pe DN76, constau în refacerea căii rutiere, înlocuirea rosturilor (unde este cazul), verificarea parapetului pietonal, a aparatelor de reazem, culee și reparații la pilele podului.Execuția lucrărilor presupune închiderea traficului rutier pentru toate categoriile de autovehicule începând de luni, 13 noiembrie, până lunea următoare. Sectorul închis...

Preluat de la EVZ