Cântăreața s-a căsătorit în vara lui 2015 cu Sorin Andrei, după ce a pus capăt unei relații lungi cu prezentatorul TV Victor Slav.  Anda vorbește fără perdea despre viața ei intimă. De curând a făcut o declarație care a lăsat pe toate lumea cu gura căscată. ”După ce fac sex, îmi vine inspiraţia. Schiţez costume de baie”,  a afirmat blonda la o emisiune de televiziune, conform Libertatea. 

Romantică din fire, Anda nu a ezitat și i-a făcut și o declarație de dragoste superbă soțului ei. „Ești totul pentru mine! Fără tine viața mea nu ar avea niciun rost, doar cu tine simt că pot să trec munții cu un singur pas.

Chiar și când plouă, cu tine mi se pare că este soare afară. Numai lângă tine somnul meu și visele mele sunt mult mai frumoase. Doar cu tine simt că pot trece prin orice obstacol în viață. Numai pentru tine aș fi în stare să mut munții din loc pentru că atunci când te-am întâlnit viața mea s-a schimbat și a luat un alt sens… mai profund.

Am știut că din momentul acela vom pleca împreună la un drum pe care îl vom sfârși împreună. Sunt convinsă că și tu ai simțit același lucru pentru mine. Împreună am dat viață unei fetițe care ne umple sufletul în fiecare zi. Știu că și tu mi-ai spune aceleași lucruri mi le-ai spune și tu. Sunt convinsă că voi spune același lucruri și peste 20 de ani și vom împreună până la capăt!”, au fost cuvintele rostite de Anda Adam. 

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Cântăreața s-a căsătorit în vara lui 2015 cu Sorin Andrei, după ce a pus capăt unei relații lungi cu prezentatorul TV Victor Slav.  Anda vorbește fără perdea despre viața ei intimă. De curând a făcut o declarație care a lăsat pe toate lumea cu gura căscată. ”După ce fac...

Preluat de la EVZ