Horia Tecău a fost premiat, aseară, pentru implicarea sa în proiecte caritabile. Constănțeanul în vârstă de 32 de ani a fost desemnat câștigător al Arthur Ashe Humanitarian Award în cadrul unei ceremonii speciale pregătite de forul tenisului masculin la Turnul Londrei.

Numărul opt mondial în proba de dublu, Tecău și-a concentrat eforturile pentru a oferi condiții mai bune și acces la educație copiilor din țara natală. Ambasador UNICEF în România începând din aprilie 2017, Tecău susține ideea că orice copil ar trebui să aibă posibilitatea de a merge la grădiniță și la școală.

“Horia Tecău este mai mult decât un campion al tenisului, este un campion al copiilor”, a spus Sandie Blanchet, reprezentant UNICEF România

Horia Tecău va juca pentru a treia oară la ATP Finals, alături de olandezul Jean Julien Rojer. Favoriți trei la ediția 2017, campionii de la US Open vor intra în competiție duminică.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/horia-tecau-premiat-pentru-implicarea-sa-in-proiecte-caritabile-43981.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/horia-tecau-premiat-pentru-implicarea-sa-in-proiecte-caritabile-43981-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv