Celebra cântăreață Mariah Carey este acuzată de hărțuire sexuală de proprietarul fostei companii care îi asigura paza. Bărbatul, are deja pregătit un dosar prin care o da va în judecată.

Michael Anello a declarat că diva îi spunea că e nazist, un membru KKK și un militant al supremației oamenilor albi, scrie TMZ. Avocatul bărbatului a spus că are pregătit deja un dosar cu privire la perioada în care bărbatul a prestat servicii pentru Mariah Carey și pentru care aceasta îi datorează  221,329.51 de dolari.

Anello a mai spus că Mariah îi umilea colegii referindu-se la ei ca la membri ai grupurilor care instigă la ură. În plus, acesta a mai povestit că artista ”dorea să fie mereu înconjurată de bărbați de culoare neagră”.

Dosarul face trimitere și către acuzații de hărțuire sexuală. Anello a spus că în timpul unei călătorii la Cabo San Lucas, Mariah i-a cerut să urce în camera ei pentru a muta niște bagaje. În momentul în care a ajuns în cameră, artista purta un neglijeu transparent care era deschis. Bărbatul a declarat că a încercat să părăsească încăperea, dar că Mariah Carey a insistat să mute valizele. Acesta a mai spus că, într-un final a părăsit camera cântăreței și că nu a existat niciun contact fizic.

Purtătorii de cuvânt ai artistei au declarat că sunt implicați în a soluționa dosarul prin negocieri. Mariah Carey a acceptat deja plata unor daune, însă Anello nu ar fi mulțumit de sumă. Cu toate acestea, reprezentanții ei nu știu nimic despre acuzațiile de hărțuire sexuală.

La polul opus, avocatul lui Anello a declarat că procedul este în pauză, pentru că cele două părți încearcă să ajungă la o înțelegere.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/mariah-carey-acuzata-de-hartuire-sexuala-43969.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/mariah-carey-acuzata-de-hartuire-sexuala-43969-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv