Trei dintre femeile care îl acuză pe Louis C.K. susţin că s-a masturbat de faţă cu ele, potrivit unui raport publicat de New York Times și citat de Digi 24.

SCANDAL la HOLLYWOOD! Un celebru PRODUCĂTOR, acuzat de HĂRȚUIRE SEXUALĂ, cere ajutorul confraților și promite că merge la terapie

Două dintre femeile care au făcut dezvăluiri pentru NY Times, actriţele Dana Min Goodman şi Julia Wolov, au spus că C.K. le-a invitat în camera lui de hotel, după un festival din Aspen, în 2002, şi s-a masturbat de faţă cu ele. 

Ziarul american a citat alte trei femei – una a susţinut că C.K. s-a masturbat de faţă cu ea, o alta a spus că el a făcut acelaşi lucru pe când vorbea la telefon cu ea, iar a treia a declarat că a refuzat propunerea lui de a face acest lucru de faţă cu ea.

În articolul NY Times, Lewis Kay, reprezentantul lui C.K., a transmis că actorul „nu va răspunde niciunei întrebări” venite din partea publicaţiei. Kay a trimis joi un e-mail Reuters în care a precizat că C.K. va transmite un comunicat în următoarele zile.

Încă un SCANDAL SEXUAL la Hollywood! Un regizor de Oscar, ACUZAT de 38 de femei de hărţuire

Louis C.K. a respins poveşti despre un posibil comportament indecent, numindu-le zvonuri, când a fost intervievat de NY Times legat de cel mai recent film al său „I Love You, Daddy”, la Festivalul de la Toronto, în luna septembrie.

Premiera filmului la New York este stabilită pentru joi, însă a fost anulată, după apariţia articolului din NY Times.

„În contextul acuzaţiilor aduse lui Louis C.K., la care se face referire în articolul New York Times, anulăm premiera din seara aceasta. Comportamentul descris în aceste acuzaţii nu poate fi acceptat niciodată”, a spus distribuitorul filmului, The Orchard, într-un comunicat. Compania a adăugat că va analiza situaţia.

SCANDALUL SEXUAL de la Hollywood continuă. Un mare ACTOR a fost ACUZAT DE VIOL

Potrivit articolului din NY Times, actorul era invitat la emisiunea „The Late Show with Stephen Colbert”, însă şi această apariţie a fost anulată. Louis C.K., în vârstă de 50 de ani, este creatorul şi protagonistul serialului „Louie”, difuzat de FX, şi unul dintre cei mai apreciaţi actori de stand-up comedy. 

FX Networks a transmis: „Nu am primit nicio acuzaţie de comportament neadevat la adresa lui Louis C.K., în legătură cu cele cinci show-uri produse împreună în ultimii opt ani”.

Reprezentanţii reţelei au adăugat că problema este analizată. HBO a anunţat, de asemenea, că proiectele realizate cu C.K., inclusiv serialul „Lucky Louie” (2006), vor fi înlăturate de pe platforma sa. În plus, HBO a spus că C.K. nu va mai participa la „Night of Too Many Stars: America Unites for Autism Programs”, găzduit de Jon Stewart pe 18 noiembrie.

Loading…

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/loiuis_1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/loiuis_1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Trei dintre femeile care îl acuză pe Louis C.K. susţin că s-a masturbat de faţă cu ele, potrivit unui raport publicat de New York Times și citat de Digi 24.SCANDAL la HOLLYWOOD! Un celebru PRODUCĂTOR, acuzat de HĂRȚUIRE SEXUALĂ, cere ajutorul confraților și promite că merge la terapie Două dintre...

Preluat de la EVZ