Este vorba despre Alyssa Stringfellow care a dorit să-şi reînoiască asigurarea la maşină. Totul ar fi fot foarte simplu dacă ea s-ar fi gândit un pic mai mult înainte de a se face de râs.

Iată ce povesteşte Alyssa pe contul personal de socializare:

“M-a sunat mai târziu agentul și mi-a spus că are nevoie de numărul de permis, de data nașterii mele, de o imagine frontală și de altele luate din fiecare parte. Mi-a dat adresa de e-mail și am trimis informațiile cerute împreună cu fotografiile.

În următoarea zi, verific e-mailul meu și găsesc următorul răspuns de la agentul de asigurări:

“Bună Alyssa, mi-ai trimis poze cu TINE, ar fi trebuit să fie cu vehiculul tău“.

După cum puteți vedea, nu am trimis poze cu mașina mea … i-am trimis poze cu mine…Inutil să vă mai spun, cât a fost de jenant, convinsă că toată lumea la locul de muncă a râs de interpretarea mea greșită. I-am cerut mamei mele să facă aceste poze și chiar ne-am întrebat de ce o avea nevoie agentul de asigurări de fotografii cu mine, fără să ne gândim o secundă la faptul că se referea la mașină…” scrie pe contul personal facebook.com/alyssa.rachael.

Mesajele, distribuirile, aprecierile au curs la acestă postare, sunt cu zecile de mii. Nimeni nu a criticat-o, dimpotrivă i-au apreciat curajul de a spune public ceva de care nu se poate mândri: “Felicitări pentru marele tău simţ al umorului şi a ironiei de sine. Nu mulţi oameni de pe fb ar fi făcut-o. Deci, din nou, bravo”, a scris un comentator. “Mulţumesc că m-ai făcut să râd. Este nevoie de o persoană  ca tine care îşi face autocritica cu atâta umor” a scris alt prieten virtual.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Este vorba despre Alyssa Stringfellow care a dorit să-şi reînoiască asigurarea la maşină. Totul ar fi fot foarte simplu dacă ea s-ar fi gândit un pic mai mult înainte de a se face de râs.Iată ce povesteşte Alyssa pe contul personal de socializare:'M-a sunat mai târziu agentul și mi-a...

Preluat de la EVZ