„Moş Crăciun poate veni în orice zi în România şi în politica românească. Dacă vine moţiunea şi trece, îmi doresc un guvern liberal, cu un prim-ministru liberal, nu tehnocrat. Avem toate ingredientele pentru o guvernare sănătoasă în acest moment, avem comisii de specialitate care lucrează la foc continuu, la proiecte, pentru îmbunătăţirea, actualizarea programului de guvernare, avem un preşedinte care oricând ar putea prelua portofoliul de prim-ministru”, a declarat Gorghiu, pentru presa locală, în emisiunea interactivă „Interviurile Timişoarei”,   realizată de Orașul Timișoara și opiniatimisoarei.ro.

Întrebată dacă PNL are un Guvern din umbră, senatorul de Timiș  a spus că asta ar însemna „să ne omorâm între noi”.

„Nu, nu (nu avem Guvern din umbră – n.r.), pentru că asta ar însemna să începem să ne omorâm între noi. În momentul în care încep deja să fie repartizate informal portofolii, începe o competiţie internă care poate genera monştri”, a xplicat Alina Gorghiu.

PNL a anunţat iniţierea moţiunii de cenzură şi organizarea de proteste în stradă, urmare a măsurilor fiscale adoptate de Guvern. Preşedintele liberal, Ludovic Orban, a spus că pentru moţiunea de cenzură se va apela la „susţinerea fiecărui partid politic şi a fiecărui parlamentar”.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Moş Crăciun poate veni în orice zi în România şi în politica românească. Dacă vine moţiunea şi trece, îmi doresc un guvern liberal, cu un prim-ministru liberal, nu tehnocrat. Avem toate ingredientele pentru o guvernare sănătoasă în acest moment, avem comisii de specialitate care lucrează la foc continuu, la proiecte,...

Preluat de la EVZ