Actrița din ”The Arrested Development”, care este căsătorită cu prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres, a făcut acuzația la adresa lui Seagal printr-o postare pe Twitter.

Ea susține că, în timpul unei audiții de film, Seagal i-a spus “cât de important este să existe chimie în afara ecranului între actori” înainte de a-și desface pantalonii. Managerul lui Seagal a declarat pentru BBC News că actorul nu dorește să facă niciun comentariu.

Portia de Rossi nu este prima femeie care îl acuză pe Steven Seagal de hărțuire sexuală. Mai multe femei au decis să povestească experiențele prin care au trecut alături de renumitul actor și producător. Printre acestea se numără Julianna Margulies, actrița din ”The Good Wife”, dar și modelul Jenny McCarthy.

Julianna Margulies a povestit o experiență asemănătoare cu Steven Seagal, care s-a întâmplat în anii 90. Incidentul a avut loc într-o camera de hotel din New York. “Am scăpat teafără, nici acum nu știu cum. Am țipat ca să pot pleca de acolo”, a povestit Margulies.

Steven Seagal este cea mai recentă persoană de la Hollywood care este acuzată de hărțuire sexuală sau de agresiune sexuală, după ce presa internațională a fost asaltată de acuzații grave la adresa producătorului Harvey Weinstein.

rootstireaActualitate/Esential
Actrița din ”The Arrested Development”, care este căsătorită cu prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres, a făcut acuzația la adresa lui Seagal printr-o postare pe Twitter. Ea susține că, în timpul unei audiții de film, Seagal i-a spus 'cât de important este să existe chimie în afara ecranului între actori' înainte...

Preluat de la romania ntv