,,Dragilor am ajuns la Timișoara! Oameni competenți care au făcut tot ce le-a stat în putință. Îngerasul nostru momentan este critic…sperăm din tot sufletul și inima ca, cu ajutorul Bunului Dumnezeu sa fie bine.

Sunt în schimb foarte supărat pe ,,doctorii” din Arad care ne-au tratat exact ca într-o farmacie veterinară gaurind fetița de doar patru luni la mâini și la picioare pentru a-i putea administra medicația. Inclusiv branula în vena aortă. Rusine să vă fie!!!! A stat fetița în comă 4 ore până au facut actele si pana a venit ambulanța să plecăm către Timisoara. Nu mi-au oferit incubație pe drum către Timișoara din motiv că este 30.000 € Sunt foarte foarte supărat si promit că cei vinovați vor plăti cu posturile lor. Distribuiți va rog!!!!”, este mesajul publicat de tatăl, Adrian Berci, pe Facebook.

rootstireaActualitate/Esential
,,Dragilor am ajuns la Timișoara! Oameni competenți care au făcut tot ce le-a stat în putință. Îngerasul nostru momentan este critic…sperăm din tot sufletul și inima ca, cu ajutorul Bunului Dumnezeu sa fie bine. Sunt în schimb foarte supărat pe ,,doctorii” din Arad care ne-au tratat exact ca într-o farmacie...

Preluat de la romania ntv