Polițiștii din Bacău au declanșat o anchetă după ce au fost sesizați de către conducerea Colegiului Economic „Ion Ghica“ din Bacău cu privire la apariția unui filmuleț în care o elevă a unității școlare este surprinsă în timpul unei partide de sex oral.

Imaginile au devenit „virale” printre elevii unității de învățământ. Mai mulți dintre elevii care au urmărit filmarea susțin că partida de sex ar fi avut pe unul dintre holurile colegiului într-una dintre pauze. Înregistrarea integrală suprinde și zgomote de fundal ale unor copii care se joacă. Cu toate acestea, șeful Inspectoratului Școlar Județean Bacău susține că aceste afirmații sunt false. 

„Am luat măsuri imediat fiindcă nu încurajăm genul acesta de atitudini. Directorul colegiului a luat legătura cu familia, iar Poliția face cercetări în acest moment. Evenimentul n-a avut loc în unitatea școlară și nici în timpul programului școlar. Monitorizăm situația cu atenție”, a declarat Florin Lazăr, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Bacău, notează Adevărul.

Sursă video: Adevărul

Filmul în care doi elevi din Bacău apar fâcând sex oral este parte a unei investigații polițienești

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/scene-incredibile-pe-holurile-scolii-in-pauza-partida-de-sex-oral-cu-doi-elevi-investigata-de-politie-43995.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/scene-incredibile-pe-holurile-scolii-in-pauza-partida-de-sex-oral-cu-doi-elevi-investigata-de-politie-43995-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv