Jurnaliștii de la DCNews a luat legătura cu actorul care a făcut mai multe declarații interesante special pentru publicul din țara noastră. 

Ce v-a convins să jucați în “Patria mea ești tu”?

Halit Ergenc: „Patria mea ești tu!” este o poveste foarte interesantă, care are corespondent în realitate. Fiecare personaj este unic. „Cevdet” (personajul pe care îl interpretează Halit – n.r.) este mai mult decât special: dincolo de dragostea nemărginită pe care o are față de familia sa, el este supus unui „test” foarte dur. Viața îl pune să „aleagă” între țară și familie.

Cât de greu este să filmați alături de soția dumneavoastră?

Halit Ergenc: Berguzar este o actriță foarte bună, echilibrată și ambițioasă. Este talentată și perseverentă. Cum nu este prima data când lucrez alături de soția mea, iar reîntâlnirea noastră pe „aceeași scenă” s-a petrecut acum, după ani buni, pot să afirm că lucrăm bine împreună, ne completăm. Pentru ca un cuplu să funcționeze, atât pe scenă cât și acasă, este nevoie, în primul rând, de respect reciproc, încredere și foarte multă dragoste.

Citește mai mult pe DCNews.ro 

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Jurnaliștii de la DCNews a luat legătura cu actorul care a făcut mai multe declarații interesante special pentru publicul din țara noastră. Ce v-a convins să jucați în 'Patria mea ești tu'?Halit Ergenc: „Patria mea ești tu!' este o poveste foarte interesantă, care are corespondent în realitate. Fiecare personaj este...

Preluat de la EVZ