Cum s-a așezat acum viața lor? Nicoleta se simte ca peștele-n apă în orașul natal al soțului, s-a adaptat temperaturilor mult mai scăzute comparativ cu cele din Capitală, iar copiii au parte de o educație aleasă.

„Sunt aici de trei ani şi sunt foarte bine. Nu am o problemă cu frigul, poate doar la patinoar, când duc şi aduc copiii, pentru că băieţii petrec 3 ore pe săptămână acolo, iar Kim 5 ore. Tripleţii sunt la grădi, iar Zsolt este în clasa a patra. Am grijă să le fac viaţa la fel de „agitată” ca la Bucureşti. Aici fac mai multe lucruri într-o zi, pentru că nu este traficul infernal din Bucureşti. Au timp să şi copilărească, dar să şi facă o grămadă de activităţi. Fac mai multe sporturi, dar nu de performanţă, câte un pic din fiecare. Fiecare copil are aproximativ 10 ore de sport pe săptămână”, ne-a explicat Nicoleta Luciu, dovedind că familia este pe primul loc în viața ei.

Iuliana Luciu a spus și ea, de multe ori, că sora ei mai mare îi este model și că și ea își dorește o familie numeroasă. Nu a încercat să tragă de timp și să mai copilărească, ci pur și simplu nu a apărut acel Făt Frumos. „Nu are cine să-mi ducă dorul…”, ne-a mărturisit cu o umbră de tristețe frumoasa brunetă.”

Iuliana și Nicoleta Luciu, două vedete iconice ale mondenului din anii 2000, revin în atenția publicului într-un reality show menit să le treacă prin toate stările! Vor pleca într-o aventură grea, dar memorabilă, prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda, în reality showul ASIA Express!

Vor parcurge un traseu de aproape 5.000 de km și vor fi obligate să trăiască doar cu un dolar pe zi, fără niciun ajutor. Le-am prins pe surori chiar când își făceau bagajele pentru această mare provocare și am smuls declarații candide și interesante atât despre showul ce va fi difuzat în primăvara anului 2018 la Antena 1, cât și despre ce viața lor

EVZ: Îmi amintiți de începuturile interesante ale showbizului și mă bucur că reveniți pe sticlă. În noua emisiune v-ați propus să fiți WOW sau rămâneți în zona de confort?

Iuliana: Vom fi WOW, în mod clar! Mă rog, atât cât ne vor permite timpul şi totodată condiţiile. Nicoleta: WOW, cu majuscule! Spun asta în primul rând pentru că văd acest show ca pe încă o provocare a vieţii, căreia nu i-am zis „NU”! Viaţa asta m-a ţinut numai în provocări, unele la care nici nu m-aş fi gândit vreodată, dar pe care nu am încercat să le fentez. Am zis hai sa vedem cum e. Dacă alţii pot, noi de ce să nu putem. Mai greu, dar putem! (râde)

– Povestiți-ne puțin despre aventura în care urmează să plecați?

Iuliana: Este primul nostru proiect de o asemenea anvergură, în care trebuie să ne descurcăm cu doar 1 dolar pe zi, ceea ce, mulţumesc lui Dumnezeu!, în viaţa de zi cu zi n-am fost nevoite să o facem. Cel mai greu mi se pare că mergem într-un loc în care n-am mai fost niciodată până acum, iar persoanele pe care le vom întâlni şi de la care vom avea nevoie de ajutor cel mai probabil cunosc engleza sau altă limbă de circulaţie puţin spre deloc.

Loading…

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/nicoleta-luciu.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/nicoleta-luciu-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Cum s-a așezat acum viața lor? Nicoleta se simte ca peștele-n apă în orașul natal al soțului, s-a adaptat temperaturilor mult mai scăzute comparativ cu cele din Capitală, iar copiii au parte de o educație aleasă. „Sunt aici de trei ani şi sunt foarte bine. Nu am o problemă cu...

Preluat de la EVZ