Știu să-mi aleg meseria! Sub acest slogan s-a desfășurat la Campusul școlar din comuna Cumpăna un târg educațional dedicat învățământului profesional, la care au participat 13 unități școlare din județul Constanța.

Unitățile de învățământ profesional au expus atât produse realizate de elevii care se pregătesc pentru obținerea unei calificări profesionale, cât și câteva dintre dotările de care dispun. Elevii s-au interesat de oferta școlilor profesionale și au aflat informații despre ce meserii se caută în prezent, chiar de la agenții economici prezenți la eveniment. Iar pentru a-i ajuta pe copii să afle ce meserie li se potrivește, consilierii școlari le-au împărțit chestionare.

Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul Județean Școlar Constanța, în colaborare cu Instituția Prefectului și Primăria comunei Cumpăna. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/targ-educational-dedicat-invatamantului-profesional-la-cumpana-44003.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/targ-educational-dedicat-invatamantului-profesional-la-cumpana-44003-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv