Paul – Nicholas Călin, un copil de șapte ani din Iași, este înger pentru cinci români bolnavi. O tragedie a făcut ca micuțul să-și piardă viața, dar organele i-au fost prelevate și astfel a salvat mai mulți bolnavi. Părinții micuțului Paul îl consideră pe băiatul lor un erou.

Tatăl băiatului a povestit că micuțul de șapte ani și-a dorit dintotdeauna să ajungă să salveze lumea, așa cum reușeau personajele sale favorite: Super Man și Spider Man.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, Paul a fost rănit grav miercuri, 1 noiembrie, într-un accident rutier. Copilul ieșise cu două surori ale sale în parc, la joacă. Mingea lor a sărit în stradă, iar băiețelul s-a dus după ea și a fost lovit de o mașină. A fost în comă, apoi a intrat în moarte cerebrală.

O echipă mixtă de medici ieșeni și bucureșteni i-au prelevat rinichii, ficatul și corneea. Ulterior, în cursul zilei de miercuri, 8 noiembrie, un băiețel de cinci ani din Botoșani care făcea dializă din prima lună de viață a primit șansa la o viața normală grație unui rinichi prelevat de la Paul.

Paul-Nicholas Călin va fi înmormântat mâine, 11 noiembrie, la Cimitirul Petru și Pavel din Iași.

„De miercuri, Paul este îngerul unor oameni, este frate cu eroii săi favoriți, Superman și Spider – Man. Băiatul meu a fost dorit enorm de mine și de soția mea. Am două fete acum de 14 și 15 ani și ne-am dorit mult și un băiat. Prințul meu, viața mea, s-a născut de ziua Sfintei Parascheva, pe 14.10.2010. De ziua mea, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, Dumnezeu mi l-a luat. Vreau să știe toată lumea că băiatul meu este un erou”, a spus Mihăiță Măgurianu.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/un-copil-de-7-ani-a-murit-calcat-de-o-masina-dar-a-salvat-alte-vieti-44000.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/un-copil-de-7-ani-a-murit-calcat-de-o-masina-dar-a-salvat-alte-vieti-44000-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv