Un comentariu la o ştire care vorbea despre violarea unei fete într-un vagon de tren, în staţia Bologna, o fată de 17 ani care a reclamat cele întâmplate pe 3 noiembrie, explicând că a fost violată după o seară în care s-a îmbătat.

”Îmi pare rău, dar…dacă înoţi într-o piscină cu piranha, nu te poţi plânge dacă atunci când ieşi ai un braţ mai puţin…adică…mie mi se pare că visez! Dar, ar trebui să-mi fie milă? Nu!! Mila o păstrez pentru cine este cu adevărat VICTIMĂ a unui oraş administrat de nepricepuţi, pentru cine trăieşte ca barbarii cu barbarii şi apoi se plânge că n-a  fost tratată în mod civilizat”, acuza parohul bisericii San Domenico Savio, pe profilul său social, continuând apoi cu acuzaţiile.

”Şi după rahatul de beţie, cu cine pleci? Cu un magrebian (marocan, algerian, tunisian) ?!? Este notoriu (mai ales cei din Piazza Verdi) că acolo găseşti adevăraţi gentlemeni, toţi liber profesionişti, profesori, lume de cultură, oameni de treabă (spune el ironic)…Acum înţelegi că în afară de alcool, ţi-ai băut deja şi tirada ideologică despre cum să primim toţi imigranţii?…scumpete…în situaţia asta, a te trezi pe jumătate goală aş spune că e minimul din ceea ce ţi se putea întâmpla”.

Imediat s-a disociat arhiepiscopia din Bologna, care a precizat că cuvintele lui Guidotti sunt ”opiniile sale personale”. Apoi a venit şi un uşor pas înapoi al preotului, care susţine că ceea ce a făcut s-a numit ”o tentativă pentru a pune pe gânduri alţi adolescenţi şi pe părinţii lor…şi poate şi pe cei ce se ocupă de administraţia publică”, informează

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Un comentariu la o ştire care vorbea despre violarea unei fete într-un vagon de tren, în staţia Bologna, o fată de 17 ani care a reclamat cele întâmplate pe 3 noiembrie, explicând că a fost violată după o seară în care s-a îmbătat.''Îmi pare rău, dar...dacă înoţi într-o piscină...

Preluat de la EVZ