Un tânăr și-a pierdut viața la doar 28 de ani după ce s-a răsturnat cu mașina și apoi aceasta a luat foc. Totul a avut loc azi noapte, în zona ștrandului Hanul Doctorului din Craiova.

 Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au stabilit că Leonard Mendea, de 28 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism BMW, pe Calea București, dinspre Craiova către București, în zona Hanul Doctorului, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde s-a răsturnat, iar ulterior a luat foc.

În autoturism se afla numai conducătorul auto, care a murit. Acesta a fost găsit carbonizat după ce pompiertii au stins focul.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

Sursă foto: craiovaforum.ro

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/accident-cumplit-un-tanar-a-ars-de-viu-dupa-ce-s-a-rasturnat-cu-bmw-ul-din-cauza-vitezei-1-44014.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/accident-cumplit-un-tanar-a-ars-de-viu-dupa-ce-s-a-rasturnat-cu-bmw-ul-din-cauza-vitezei-1-44014-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv