O tânără de 35 de ani, însărcinată în luna a noua, a născut prin cezariană după ce a fost implicată într-un accident rutier. Totul a avut loc în localitatea bistrițeană Arcalia.

Potrivit bistriteanul.ro, se pare că șoferul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului, a ieșit în afara părții carosabile, iar când a reușit să revină pe șosea a luat-o în plin pe femeia care circula pe bicicletă și a târât-o câțiva metri buni. Bicicleta a rămas prinsă sub autoturism.

Femeia de pe bicicletă era gravidă în luna a 9-a. Aceasta a fost transportată la spital cu un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD. Șoferul autoutilitarei a declarat că pur și simplu a pierdut controlul volanului într-o curbă și nu a mai putut redresa autoturismul. Acesta ar fi derapat pe șoseaua umedă.

Femeia accidentată are 35 de ani. După ce i s-au acordat primele îngrijiri medicale, femeii i s-a făcut o operație de cezariană și a născut o fetiță sănătoasă.

Sursă foto/video: bistriteanul.ro

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/biciclista-gravida-in-luna-a-noua-lovita-de-o-masina-medicii-i-au-facut-cezariana-de-urgenta-44031.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/biciclista-gravida-in-luna-a-noua-lovita-de-o-masina-medicii-i-au-facut-cezariana-de-urgenta-44031-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv