Având în vedere că a avut o viața tumultoasă, plină de aventuri, Botezatu are despre ce vorbi. Designerul susține că în viață nu există subiecte tabu. 

El vorbește deschis despre orice, inclusiv despre planul sexual. Nu îi este rușine să recunoască pasiunea pentru practicile neconvenționale în intimitate și recunoaște că a facut și sex in grup.

„Am facut sex in grup si imi place, la fel cum ador sa fac dragoste in aer liber sau…sa privesc. In patul meu au existat mai mult de doua-trei femei in acelasi timp, dar acum nu prea mai am timp pentru astfel de placeri”, povesteste Botezatu conform Wowbiz. 

Cătălin Botezatu și-a început cariera în modă în anul 1984 ca manechin al casei de modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. În anul următor, a primit, la Frankfurt, titlul de Cel mai bun manechin al anului în Europa. A urmat cursurile Institutului European de Modă din Milano. Gianni Versace l-a ales să lucreze timp de șase luni în atelierele sale. 

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Având în vedere că a avut o viața tumultoasă, plină de aventuri, Botezatu are despre ce vorbi. Designerul susține că în viață nu există subiecte tabu. El vorbește deschis despre orice, inclusiv despre planul sexual. Nu îi este rușine să recunoască pasiunea pentru practicile neconvenționale în intimitate și recunoaște că...

Preluat de la EVZ